• Çay, Şht. Hakan Uysal Cd. no:293, 35580 Bayraklı/İzmir
  • +902323459810

SIKÇA SORULAN SORULAR

  • Eti nasıl saklamalıyım?

    Eti, buzdolabının alt raflarında saklayın. Eti 2-3 gün içinde tüketin ya da dondurun.

  • Hangi etler daha az yağlı?

    Tavuk göğsü, hindi göğsü ve dana antrikot eti daha az yağlıdır. Ancak, yağsız etler daha az lezzetlidir, bu nedenle lezzet açısından daha yağlı etleri de tercih edebilirsiniz.

  • Etlerinizin kökeni nedir?

    Etlerimizin kökeni çoğunlukla yerel ve güvenilir çiftliklerden gelmektedir. Çiftliklerimizde hayvanların doğal bir şekilde beslenmesine özen gösteriyoruz.

  • Hangi etler hangi pişirme yöntemleriyle daha iyi olur?

    Kuzu bonfile ızgarada, dana kaburga fırında, dana antrikot tavada, köfte kızartma ya da ızgarada, biftek ızgarada pişirilir.

  • İç organ etlerini nasıl hazırlamalıyım?

    İç organ etleri, doğru şekilde hazırlanmalı ve pişirilmelidir. Önceden ıslatılmalı, sonra haşlanmalı ya da kızartılmalıdır. İç organların içindeki zarları da çıkarılmalıdır.

  • Hangi etler hangi baharatlarla iyi gider?

    Dana eti, kekik, sarımsak, biberiye, defne yaprağı gibi baharatlarla iyi gider. Kuzu eti, kimyon, tarçın, acı biber, zerdeçal gibi baharatlarla iyi gider. Tavuk eti ise, kekik, biber, sarımsak, kişniş, acı biber gibi baharatlarla iyi gider.

  • Etlerin pişirme sıcaklığı nedir?

    Etlerin iç sıcaklığı, türüne göre değişebilir. Ancak, genel olarak dana eti 60-65°C, kuzu eti 70-75°C, tavuk eti 75-80°C olarak pişirilir.

  • Etlerin marine süresi ne kadar olmalıdır?

    Marine süresi, etin türüne ve marinadaki malzemelere göre değişir. Genel olarak, tavuk 2-4 saat, dana 2-6 saat, kuzu 2-8 saat marine edilir. Ancak, marinasyon süresi çok uzun olursa etin dokusu bozulabilir.

Misyonumuz

Bizim Kasabımızın İşleyişi

Bizim işletmemizdeki çalışanlarımızla olan ilişkilerimiz de oldukça güçlü. Birlikte hareket ederek, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak çalışıyoruz.Kaliteli ürünler, hijyen ve gıda güvenliği, müşteri memnuniyeti ve ekibimizle birlikte çalışma gibi özelliklerimizle, müşterilerimizin takdirini kazanıyoruz. Başarılarımızın devamını dileriz.

  • Kaliteli et sağlamak
  • Müşteri memnuniyeti
  • Uzmanlık
  • Hijyenik Ortam